Țepe și ponturi cu mașini la români - Emil Voica -

Folosește acest link când te înscrii pe Crypto.com și primești 25 dolari bonus. La fel și eu! : crypto.com/app/gbuhnici
Trimite SMS la 8864 cu textul SPERANTA. O tabletă pentru fiecare copil. Donează 4 euro pe lună și oferă-le o șansă la educație. Donează aici - worldvision.ro/
Detalii și comentarii pe: buhnici.ro/?p=26731
Devino membru în comunitatea noastră și susține-ne - roburn.info/the/Nz5...
Urmărește-mă cu @gbuhnici pe Instagram, Facebook, Twitter, TikTok
Producție: Radu Neagu - @radu.neagu pe Instagram
Montaj: Daniel Ivan - @danielivanm1 pe Instagram
Ilustrație: Laurențiu Dumitrescu - @laur3ntiud pe Instagram

Descarca

Vizionare
988,602

Comentarii: 1 171

 • Deci Emil e ca prietenul ala deștept care atunci când vorbește toata lumea tace. Bravo!!

  Andrut ConstantinAndrut ConstantinAcum an
 • Emil face parte din Smart Nation ! Ma bucur ca nu a plecat si el prin strainatate. Pana la urma trebuie sa fim pragmatici ca natie, sa fim la zi cu tehnologia.

  Andrei C.Andrei C.Acum an
 • Eu lucrez ca sofer de camion, iar mașina mea personală ajunge să stea și câte o lună pe dreapta fără sa fie folosită. Ascultand acest podcast acum realizez câți bani și cat timp liber pierd pentru o mașină pe care o dețin in loc să-mi inchiriez o mașină mai noua si mai bună fără să stau cu ea prin service.

  Ștefan TurtoiȘtefan Turtoi
 • George ai un mare prost obicei de a-ti intrerupe interlocutorul atunci cand este in punctul maxim de debit verbal si ne strici placerea de a-l urmari , de multe ori intervii pe langa subiect , incearca sa reglezi acest defect te rog 😉

  Catalin PCatalin PAcum an
 • Felicitari George! Din ce in ce tot mai bune podcast-uri. Ma minunez de fiecare data cand va ascult.

  anto1991ificationanto1991ificationAcum an
 • Daca George ar înțelege că interviurile astea sunt făcute pentru interlocutor nu pentru el ar fi super....

  NGPNGP
 • Ultima fraza m-a determinat sa fac acest comentariu..... Sunt femeie, 54 ani și va ascult mereu în ultima perioada, deci sunt prezenți și cei mai puțin tinerei, doar ca aceasta categorie nu prea fac comentarii....Primul podcast ascultat a fost cu Paul Olteanu. De atunci îl ascult zilnic și-mi educ călărețul și elefantul. Apoi am realizat ca în fiecare clip trebuie sa fie ceva foarte interesant chiar dacă inițial nu pare ca subiectul nu e domeniul meu. Am ascultata cu mare atenție, am distribuit și o sa reascult..... chiar și ceva notițe. Felicitări pt informațiile care costa și le primim gratis! Invitatul Timmy de la Volvo m-a făcut sa fiu mandra ca sunt român ca dealtfel mulți alți invitați..... VA IUBESC!

  Marinela BirtalanMarinela BirtalanAcum an
 • Salut George, continua cu discutii ca aceasta, avem nevoie de informatii utile, nu de podcasturi in care se discuta nimicuri.

  Marius DraganMarius DraganAcum an
 • pur și simplu mindblowing .... acest podcast e în top 3 IGDLC pentru mine.

  Valentina AlunguleseiValentina AlunguleseiAcum an
 • Il mai vreau inca o data pe Emil :))

  Dumitru Constantin CiuraruDumitru Constantin CiuraruAcum an
 • Asta e ca aia: “I was today’s year old when I found out this”. Super live Emil! Bravo!

  Alexandra SuciuAlexandra SuciuAcum an
 • Multumesc lui Domnu ca ma ferit de închiriat masini ca la cat de slab sunt sigur imi luam teapa ,multumesc acestui Podcast si aceasta persoana minunata pentru informațiile oferite !

  1AngryMan1AngryMan
 • Doamneeeeee, am returnat si eu o masina cu un stop spart (o crapatura) peste noapte in parcare in Spania, dar nu mi-am imaginat ca se poate intampla asa ceva. Eu ma simteam atat de vinovat si cand colo....

  VideoXVideoX
 • Va salut; in primul rand sunt socată de ceea ce aud ,am 19 ani de locuit permanent in Spania (Valencia) si nu am uitat sa vorbesc corect romaneste; sunt multi care fac de rusine românii in alte tari dar cel mai grav este ca se fac de rusine in propria lor tară 🤭🙄 .

  Claudia IoanaClaudia IoanaAcum an
 • Emil Voica si Buhnici mulțumesc pentru informații. La fiecare achiziție auto a mea am calculat pierderile, de 5 ani ma chinui sa explic ca nu merita achiziția unei mașini mai scumpe de 11000 euro (poate doar dacă vrei o jucărie scumpa). Mult succes în ceea ce faceți!

  Mihai IvanMihai Ivan
 • Felicitari pentru acest podcast sunt sigur ca o sa fie de folos multora.

  Silviu VacalieSilviu VacalieAcum an
 • Si cea mai TARE intamplare a fost la premium,in acel moment cand lucram eu,sistemul de preturi putea fi schimbat de catre operator,la klass si autonom nu se putea face asta,cat era pretul asigurarii ala era aratat la client,sa revin,in perioada cand a fost samitul in romania,au venit si soldati nato pentru antrenamente etc.... placa ca asigurarea voastra nu e buna,in caz de accident o sa stati luni de zile sa va luati banii de la partener sau sunt cazuri in care nu mai luati nimic,la skoda octavia depozitul era de 1400.1700 euro,se faceau modificari in sistem si se punea pretul masinii 25k,explicatia agentului era ca in caz de dauna totala depozitul care aparea la client de 1400€ nu acopera paguba,de cele mai multe ori veneau clienti prin rent a car,cel mai mare broker de inchirieri auto,si omul nu avea 25k sa lase depozit si era nevoit la 4 dimineata cand ateriza sa cumpare asigurarea de la premium,iar asigurarea reala era 30,35€ pe zi si agentul punea 200,250€ pe zi,urmand ca la salariu sa primeasca 25% din ce facea el peste,plus incasari de 120€ taxa ca s.a fumat in masina,zgarieturi nesimnicative care nu se incadrau in depozit,se ajungea la un comun acord pt un 50,100euro sa nu se opreasca garantia,doamne...doamne...acolo unde trebuie sa se rezolve treburile astea se stiu aceste metode dar nu se schimba nimic,ca om cinstit nu rezisti sa lucrezi in rent a car,presupun ca si in multe alte domenii...

  Sorin Ovidiu VîntuSorin Ovidiu Vîntu
 • Foarte bun podacastul.👏O sa îl salvez și ma va uita la el de fiecare data cand voi vrea sa închiriez o masina.Felicitari!!!

  Bogdan JunicaBogdan JunicaAcum an
 • 😳😍🤯 Pfff, cum a fost asta!?!? Fac si eu ca George: atât de multe informatii utile intr-un timp atât de scurt! 😂 mă bușea râsul cand vedeam ce grimase face cand auzea ceva wow că fix asa eram si eu.

  Luca Ionut AlexandruLuca Ionut AlexandruAcum an
 • Te-am ascultat cu mare drag, Emil esti foarte tare, si foarte bun in cea ce faci, a si foarte multe ponturi ne-ai dat, Bravo Un Roman Adevarat!

  ConceptMagVlogConceptMagVlog